Teollisuuden pinnoitusratkaisut

Ceramid tarjoaa kestäviä ja tehokkaita pinnoitusratkaisuja keskiraskaan ja raskaan teollisuuden vaativiin tarpeisiin.

Toteutamme suojapinnoituksia kohteisiin, joiden tulee kestää raskasta kemiallista tai mekaanista rasitusta, korroosiota tai korkeita lämpötiloja. Hyödynnämme asennuksissa alan parhaiden materiaalivalmistajien tuotteita ja tarkkaan harkittuja asennusmenetelmiä. Asiakkaitamme teollisuussektorilla ovat mm. paperi-ja sellutehtaat, voimalaitokset, vedenkäsittelylaitokset, kemianteollisuuden laitokset ja sahat.

Ennen ja jälkeen kuva vedensuodattimesta.

Raskaan ja keskiraskaan teollisuuden pinnoitusratkaisut

Tarjoamiimme palveluihin kuuluvat:

Neste- ja massa-altaiden ja säiliöiden suojapinnoitukset:

Pinnoitusratkaisut erikokoisiin altaisiin tai säiliöihin, joissa käsitellään esim. paperimassaa, kemikaaleja tai bensiiniä.

Betonirakenteiden vesitiivistys:

Betoni- ja kivirakenteita voidaan tehdä vesitiiviiksi kristallointipinnoitteella, joka tunkeutuu betonin huokosiin ja tiivistää rakenteen pysyvästi. Kristallointipinnoite voidaan asentaa esimerkiksi altaisiin, joissa käsitellään jätevesiä (selkeytinaltaat, jälkiselkeyttimet, biotiivistimet).

Betoni- ja metallirakenteiden suojaaminen kemikaaleilta:

Kestävät ja kustannustehokkaat pinnoitusratkaisut altaille, säiliöille ja pumpuille, jotka altistuvat voimakkaille kemikaaleille, esim. rikkihapolle. Myös vanhoja säiliöitä voidaan putsata ja pinnoittaa uudelleen tehden niistä entistä kestävämpiä.

Korroosiosuojaus:

Asennamme pinnoituksia suojaamaan metalliosia esim. teollisuudessa, kylpylöissä ja uimahalleissa. Tarjoamamme pinnoitteet ovat tavallisia, huokoisia maaleja huomattavasti tiiviimpiä ja kestävät paremmin ulkoisia rasituksia.

Ennen ja jälkeen kuvia jätevesisäiliöstä.

Kattava valikoima teollisuuden pinnoitusratkaisuja

Palveluvalikoimastamme löydät pitkäaikaiset ja kustannustehokkaat pinnoitusratkaisut erilaisiin teollisuuden kohteisiin:

Epoksi-ja polyureapinnoitteet

lattiapinnoille kemikaalien ja kulutuksen kestoa vaativiin kohteisiin

Hankauskulutukselta suojaavat pinnoitteet

liikkuville osille ja hankausta kohtaaville pinnoille: siirtoruuvit, pumppujen vauhtipyörät ja -pesät, kuori- ja hakesiilojen pohjat, sykloonat ja kuljettimien kiskot ym.

Hybridipinnoitteet

veden ja prosessimassojen alaisiin rasituksiin sekä korroosiosuojaukseen ja puhtaanapidettävyyttä lisäämään

Joustavat ja kuumaa kestävät pinnoitteet

paperi-ja kartonkikoneiden lohkotiivistyksiin

Kristallointipinnoitteet

joilla luodaan pysyvät ja tehokkaat vesitiivistykset betonialtaisiin ja -rakenteisiin. Kristallointipinnoitteet soveltuvat erinomaisesti Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin ja pidentävät kohteiden käyttöikää.

Lattiapinnoitteet kovaan käyttöön ja vaativiin olosuhteisiin.

Laadukkaat asennukset ja harkitut materiaalit

Meille tärkein tehtävä on löytää jokaiselle asiakkaalle parhaat ratkaisumallit: oikeat materiaalit kuhunkin käyttökohteeseen ja oikeat olosuhteet, joissa työskennellä. Vankan kokemuksemme ja ammattitaitomme ansiosta ymmärrämme teollisuuden vaativia olosuhteita ja osaamme valita asiakkaallemme parhaat pinnoitusratkaisut.

Tarkkaan harkitut ja laadukkaasti toteutetut asennukset takaavat kestävän, taloudellisen ja pitkään palvelevan lopputuloksen. Hinnoittelumme on selkeää ja johdonmukaista: Ceramidilta saatavaan tarjoukseen sisältyy aina projektin täydellinen runko, josta näkyy mihin työn hinta perustuu.

Kysy tarjousta

Annamme mielellämme lisätietoja tarjoamistamme teollisuuden pinnoitusratkaisuista. Ota yhteyttä täyttämällä lomake, soita meille tai lähetä sähköpostia.