Silikaattikäsittely

Silikaattikäsittely uudis- ja saneerauskohteisiin

Silikaattikäsittelyssä lattian betoniin imeytetään silikaattia ja silikaatti reagoi betonissa olevan kalsiumhydroksidin kanssa. Reaktion seurauksena lattiasta tulee vastustuskykyisempi likaa ja nesteitä vastaan, pöly vähenee ja kulutuskestävyys nousee.

Silikaattikäsittely on kustannustehokas ja huoltovapaa lattiavalinta sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Käyttämämme silikaattikäsittely menetelmät ovat erinomainen vaihtoehto muun muassa teollisuuden, logistiikkakeskusten, parkkihallien, kauppakeskusten ja myymälöiden lattiapinnoitteeksi.

Oikeat ratkaisumallit oikeaan käyttökohteeseen – kysy lisää ja pyydä tarjous »

Tarjoamme erilaisia pinnoitusvaihtoehtoja käyttötarkoituksen ja budjetin mukaan. Silikaattikäsittely takaa näyttävän ja kestävän pinnan oli kyseessä sitten vanhan lattian huolto tai uuden lattian asennus.

Miksi silikaattikäsitelty betonilattia on hyvä valinta?

Silikaattikäsitelty betonilattia kestää kovassa käytössä huoltovapaasti jopa 10 vuotta. Myös lattian elinkaarikustannukset ovat varsin alhaiset.

Käytämme maailmanlaajuisia HTC Superfloor- ja Becosan menetelmiä. Laitteistomme on myös viimeisintä teknologiaa, näin pystymme toimivaan vaativammassakin ympäristössä.

Silikaattikäsitelty lattia hylkii öljyä, likaa ja muita epäpuhtauksia, ja lattia on hygieeninen, ympäristöystävällinen ja kestävä. Hyvien ominaisuuksiensa ansiosta silikaattikäsittely on suosittu vaihtoehto Euroopan teollisuuslaitoksissa, logistiikkakeskuksissa, parkkihalleissa, kauppakeskuksissa sekä myymälärakennuksissa.

Käsitellyn betonilattian ylivoimaiset ominaisuudet:

Löydämme oikeat ratkaisumallit

Asiakkaalle optimoitu vaihtoehto – lähtökohtamme on oikean ratkaisumallin löytäminen.

Jokainen projekti lähtee liikkeelle aina tarpeen ja toiveiden määrittelystä. Sopivat menetelmät ja aineet valitsemme tapauskohtaisesti asiakkaan ja tilan tarpeiden perusteella. Täydellinen projektin runko avataan jo tarjousvaiheessa. Kaikki ratkaisumme ovat tarkkaan harkittuja ja etukäteen suunniteltuja.

Valitse betonilattiakäsittely, kun lattian täytyy kestää.