Betonialtaat ja säiliöt

Ceramid tarjoaa kestäviä ja tehokkaita pinnoitusratkaisuja keskiraskaan ja raskaan teollisuuden vaativiin tarpeisiin.

Toteutamme suojapinnoituksia kohteisiin, joiden tulee kestää raskasta kemiallista tai mekaanista rasitusta, korroosiota tai korkeita lämpötiloja. Hyödynnämme asennuksissa alan parhaiden materiaalivalmistajien tuotteita ja tarkkaan harkittuja asennusmenetelmiä. Asiakkaitamme teollisuussektorilla ovat mm. paperi- ja sellutehtaat, voimalaitokset, vedenkäsittelylaitokset, kemianteollisuuden laitokset ja sahat.

Ennen ja jälkeen kuva vedensuodattimesta.

Pohjatyö ja rakennekorjaukset

Puhdistamme betonialtaita ja säiliöitä hiekkapuhaltamalla ja timanttihionnalla. Meillä on sekä kuiva- että märkäpuhalluslaitteistot ja pystymme näillä laitteilla hiekkapuhaltamaan myös ympäristössä, jossa pölyä ei saa syntyä. Hiekkapuhalluksella saadaan hyvät puhdistus- ja tartuntaominaisuudet esim. kalvo- ja kristallointipinnoitteille.

Korjaamme vaurioituneita rakenteita mm. ruiskubetonoimalla sekä käsilevitteisillä korjausmassoilla. Tuotteet ja menetelmät valitaan korjattavan kohteen mukaan. Teemme myös vahvistus- ja silloituskorjauksia erilaisilla komposiitti- ja elastomeerituotteilla. Elastomeeripinnoite on erityisen hyvä esimerkiksi silloin, kun vaarana on pohjan liikkuminen ja se kestää erinomaisesti kulutusta ja kosteutta.

Ennen ja jälkeen kuvia jätevesisäiliöstä.

Suojapinnoitukset

Pinnoitukset suoritamme markkinoiden johtavien materiaalivalmistajien tuotteilla. Käytössämme on työkalut monien eri tuotteiden levitykseen aina 2k-ruiskusta erilaisiin korkeapaineruiskuihin. Tarjoamme pinnoitusratkaisut kattavasti erikokoisiin altaisiin tai säiliöihin, joissa käsitellään esimerkiksi paperimassaa, kemikaaleja tai bensiiniä.

Pinnoitamme mm.

Betonirakenteen vesitiivistykset

Betoni- ja kivirakenteita voidaan tehdä vesitiiviiksi kristallointipinnoittella, joka tunkeutuu betonin huokosiin ja tiivistää rakenteen pysyvästi. Kristallointi pinnoite voidaan asentaa esimerkiksi altaisiin, joissa käsitelään jätevesiä (selkeytinaltaat, jälkiselkeyttimet, biotiivistimet sekä erilaiset hautomot ja kuivaamot). Kristallointipinnoitteella luodaan pysyvät ja tehokkaat vesitiivistykset betonialtaisiin ja -rakenteisiin. Kristallointipinnoitteet soveltuvat erinomaisesti Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin ja pidentävät kohteiden käyttöikää.

Laadukkaat asennukset ja harkitut materiaalit

Meille tärkein tehtävä on löytää jokaiselle asiakkaalle parhaat ratkaisumallit: oikeat materiaalit kuhunkin käyttökohteeseen ja oikeat olosuhteet, joissa työskennellä. Vankan kokemuksemme ja ammattitaitomme ansiosta ymmärrämme teollisuuden vaativia olosuhteita ja osaamme valita asiakkaallemme parhaat pinnoitusratkaisut.

Tarkkaan harkitut ja laadukkaasti toteutetut asennukset takaavat kestävän, taloudellisen ja pitkään palvelevan lopputuloksen. Hinnoittelumme on selkeää ja johdonmukaista: Ceramidilta saatavaan tarjoukseen sisältyy aina projektin täydellinen runko, josta näkyy mihin työn hinta perustuu.

Kysy tarjousta

Annamme mielellämme lisätietoja tarjoamistamme teollisuuden pinnoitusratkaisuista. Ota yhteyttä täyttämällä lomake, soita meille tai lähetä sähköpostia.