Betonilattian pinnoitus

Betonilattioiden pinnoitukset saat Ceramid Oy:ltä aina autotalleista teollisuuden tarpeisiin. Teemme betonilattioiden pinnoitukset ja maalaukset kaikenlaisiin teollisuuden kohteisiin: niin uudisrakennuksiin kuin saneerauskohteisiinkin. Meillä on pitkä kokemus useista eri teollisuuden kohteista ja työympäristöistä. Toimimme eniten Tampereella, mutta myös muualla Suomessa!

Betonipinnoitukset tarpeidesi mukaan

Ceramid toteuttaa betonilattioiden pinnoitukset kaikkiin teollisuuden tarpeisiin. Asiakkaitamme teollisuussektorilla ovat muun muassa teollisuuslaitokset, varastotilat, hallit, myymälät sekä julkiset tilat. Valitsemme sopivan maalaus- tai pinnoitusmenetelmän aina yksityiskohtaisesti kohteen tarpeen ja ominaisuuksien mukaan. 

Ceramidilta saatavat epoksi-, polyuretaani- ja akryylipinnoitteet ovat kaikki erittäin kestäviä betonipinnoitteita, joten ne soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi keittiöiden, konepajojen sekä muihin kovan rasituksen kohteisiin, joiden käyttöaste on suuri ja jotka vaativat hyviä kulutuksenkesto-ominaisuuksia.

Lähtökohtamme on löytää toimivin ratkaisu kuhunkin käyttötarpeeseen. Betonilattioiden pinnoitukset onnistuvat kauttamme takuuvarmasti! Ota yhteyttä, niin keskustellaan pinnoitukseen tai maalaukseen liittyvistä toiveistasi.

Liiketilan epoksipinnoitettu lattia.
Automaalaamon epoksi- ja kiiltokäsitelty lattia.
Previous slide
Next slide

Betonilattioiden pinnoitukset:

Hybridi-pinnoitteet

Hybridi-pinnoitteet mahdollistavat eri pinnoitteiden ominaisuudet samaan tuotteeseen. Sillä pystytään esimerkiksi aikaansaamaan kova, mutta sitkeä pinnoite.

Epoksi

Epoksipinnoitteet ovat yksi yleisimmistä lattiapinnoitteista. Epoksit sopivat betonin lattiapinnoitteeksi autotalleista teollisuuden eri käyttötarkoituksiin ja ne ovat kestäviä ja helppohoitoisia.

Menetelmiä löytyy aina ohutkalvomaalauksesta vahvempiin massalattioihin ja epoksihierto vaihtoehtoihin. Epoksia on saatavana myös vesihöyryä läpäisevänä.

Polyuretaani

Polyuretaanipinnoitteet sopivat moniin lattioihin ja eri käyttötarkoituksiin. Polyuretaanin etuja ovat sen joutavuus, kestävyys ja hyvä vedeneristyskyky. Polyuretaanin mekaaninen kulutuksenkesto on erinomainen ja valmis lattiapinta on vesitiivis.

Polyuretaania käytetään esimerkiksi julkisten tilojen ja asuintalojen lattiapinnoitteena, sekä iv-konehuoneiden ja teknistentilojen lattiapinnoitteena.

Akryyli

Akryylipinnoite soveltuu tiloihin, joissa lattialta vaaditaan suurta kulutus- ja iskunkestävyyttä, kemiankestoa ja höyrytiiviyttä.

Yksi akryylin eduista on myös asennuksen nopeus – akryyli on nopea asentaa.

Ceramid – kestävät betonilattian pinnoitukset

Betonilattioiden pinnoitukset ja betonilattioiden maalaukset ovat ydinosaamistamme.

Kaikki betonipinnoitukset ja muut ratkaisumme ovat tarkkaan harkittuja ja etukäteen suunniteltuja – oikeat menetelmät ja aineet oikeisiin olosuhteisiin.

Kokemus ja tyytyväiset asiakkaat puhuvat puolestamme. Kun betonilattian pinnoitus vaatii vahvaa osaamista ja ammattitaitoa, ota yhteyttä meihin – joko täyttämällä lomake, soittamalla tai lähettämällä sähköpostia.

Laadukkaat betonipinnoitukset ja harkitut materiaalit

Meille tärkein tehtävä on löytää jokaiselle asiakkaalle parhaat ratkaisumallit. Kun teollisuustilojen pinnoitustarpeisiin onnistutaan löytämään oikeat materiaalit, ovat työskentelyolosuhteetkin huomattavasti paremmat. Me Ceramidilla ymmärrämme teollisuuden vaativia olosuhteita ja osaamme valita asiakkaallemme parhaat pinnoitusratkaisut. Laadukkaasti toteutetut betonilattioiden pinnoitukset ovat kestäviä ja kustannustehokkaita sekä takaavat tarpeiden mukaisen työympäristön.

Kysy tarjousta

Annamme mielellämme lisätietoja tarjoamistamme teollisuuden pinnoitusratkaisuista ja teemme läpinäkyvän tarjouksen. Hinnoittelumme on selkeää ja johdonmukaista: Ceramidilta saatavaan tarjoukseen sisältyy aina projektin täydellinen runko, josta näkyy mihin työn hinta perustuu.