Lattiat, konepedit ja varoaltaat

Ceramid tarjoaa kestäviä ja tehokkaita pinnoitusratkaisuja keskiraskaan ja raskaan teollisuuden vaativiin tarpeisiin.

Toteutamme suojapinnoituksia kohteisiin, joiden tulee kestää raskasta kemiallista tai mekaanista rasitusta, korroosiota tai korkeita lämpötiloja. Hyödynnämme asennuksissa alan parhaiden materiaalivalmistajien tuotteita ja tarkkaan harkittuja asennusmenetelmiä. Asiakkaitamme teollisuussektorilla ovat mm. paperi-, vaneri- ja sellutehtaat, sahat, vedenkäsittelylaitokset, voima- ja energialaitokset, jäte- ja kierrätyslaitokset, kemianteollisuus laitokset, elintarviketeollisuus ja muut teollisuuden toimijat.
Ennen ja jälkeen kuva vedensuodattimesta.

Lattiapinnoitteet kovaan käyttöön ja vaativiin olosuhteisiin

Teemme rakennekorjauksia vanhoihin kohteisiin ja pinnoitamme uusia kohteita: lattioita, konepetejä, varoaltaita ja muita vastaavia. Erikoisosaamistamme on mm. vanhojen pinnoitteiden ja materiaalien poistot ja muut pohjatyöt jyrsimällä, timanttihiomalla sekä sinko- ja hiekkapuhaltamalla.

Vaurioituneiden alueiden rakennekorjaukset suoritamme betoni/sementtipohjaisilla tuotteilla sekä nestemäisillä pinnoitetuotteilla.

Ennen ja jälkeen kuvia jätevesisäiliöstä.

Suojapinnoitukset

Pinnoitukset suoritamme markkinoiden johtavien materiaalivalmistajien tuotteilla. Teemme pinnoitukset mm. hybridi, epoksi, vinyyliesteri, polyuretaani ja polyureatuotteilla. Pölynsidontakäsittelyt toteutamme esim. silikaattituotteilla. Silikaattikäsittelyssä lattian betoniin imeytetään silikaattia ja silikaatti reagoi betonissa olevan kalsiumhydroksidin kanssa. Reaktion seurauksena lattiasta tulee vastustuskykyisempi likaa ja nesteitä vastaan, pöly vähenee ja kulutuskestävyys nousee.

Palveluvalikoimastamme löydät pitkäaikaiset ja kustannustehokkaat pinnoitusratkaisut erilaisiin teollisuuden kohteisiin:

Kappaletavara

Pinnoitamme tiloissamme myös kappaletavaraa esimerkiksi siirtoruuveja, pieniä säiliöitä ja muita osia.

Epoksi- polyuretaani- ja akryylipinnoitteet

Lattiapinnoille kemikaalien ja kulutuksen kestoa vaativiin kohteisiin. Esimerkiksi epoksilattia on kestävä ja soveltuu erinomaisesti tiloihin, joiden käyttöaste on suuri. Epoksilattia on yksi yleisimmistä ratkaisuista, sillä se on helppohoitoinen ja kestää hyvin kulutusta. Pinnoite voidaan tehdä ohutkalvomaalauksella tai massalattiana.

Hybridipinnoitteet

Kovan mekaanisen- ja kemiallisen keston vaativiin kohteiseen. Hybridipinnoitteet kestävät myös kovaa lämpötilarasitusta. Käyttökohteet mm. lattiat, kanaalit ja altaat.

Joustavat ja kuumaa kestävät pinnoitteet

Paperi-ja kartonkikoneiden lohkotiivistyksiin Hankauskulutukselta suojaavat pinnoitteet liikkuville osille ja hankausta kohtaaville pinnoille: siirtoruuvit, pumppujen vauhtipyörät ja -pesät, kuori- ja hakesiilojen pohjat, sykloonat ja kuljettimien kiskot ym.

Kristallointipinnoitteet

Joilla luodaan pysyvät ja tehokkaat vesitiivistykset betonialtaisiin ja -rakenteisiin. Kristallointipinnoitteet soveltuvat erinomaisesti Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin ja pidentävät kohteiden käyttöikää. Lue lisää betonialtaista ja säiliöistä!

Laadukkaat asennukset ja harkitut materiaalit

Meille tärkein tehtävä on löytää jokaiselle asiakkaalle parhaat ratkaisumallit: oikeat materiaalit kuhunkin käyttökohteeseen ja oikeat olosuhteet, joissa työskennellä. Vankan kokemuksemme ja ammattitaitomme ansiosta ymmärrämme teollisuuden vaativia olosuhteita ja osaamme valita asiakkaallemme parhaat pinnoitusratkaisut.

Tarkkaan harkitut ja laadukkaasti toteutetut asennukset takaavat kestävän, taloudellisen ja pitkään palvelevan lopputuloksen. Hinnoittelumme on selkeää ja johdonmukaista.

Kysy tarjousta

Annamme mielellämme lisätietoja tarjoamistamme teollisuuden pinnoitusratkaisuista. Ota yhteyttä täyttämällä lomake, soita meille tai lähetä sähköpostia.