Betonilattian hionta & kiillotus

Kivi- ja betonilattian hionta ja kiillotustyöt sekä uudis- että saneerauskohteisiin.

Hiomme ja kiillotamme nimenomaan kivi- ja betonilattioita. Vaihtoehtoja ja menetelmiä on monia eri kiiltoasteista erilaisiin suoja-aine käsittelyihin.

Toimimme kauppakeskuksissa, marketeissa ja muissa toimi- ja liiketiloissa. Teemme myös laattojen vaihdot, korjaukset ja paikkaukset erilaisiin kivi- ja betonilattioihin.

Lähtökohtamme kaikessa toiminnassamme on asiakkaan tarve ja asiakkaalle optimaalisen ratkaisun löytäminen.

Tarjoamme erilaisia pinnoitusvaihtoehtoja käyttötarkoituksen ja budjetin mukaan. Silikaattikäsittely takaa näyttävän ja kestävän pinnan oli kyseessä sitten vanhan lattian huolto tai uuden lattian asennus.

Lattian kiiltoasteet

Gloss

Loistava lattia edustus- ja liiketiloihin, kun vaaditaan näyttävyyttä ja korkeaa kiiltoa. Hiomme lattian 7-9 kertaa eri karkeuksilla aina karkeuteen 3000 asti. Käsittelemme myös pinnan hionnan yhteydessä käyttäen sekä kovetetta että suoja-ainetta, jotta lattiaan saadaan kestoa naarmuuntumista ja likaa vastaan sekä hyvä pölynsidonta. Lopputulos on myös jälkihoidon kannalta erittäin helppo pitää puhtaana. Saatavana myös anti-slip sertifioitu menetelmä.

Semi-gloss

Lattia kauppoihin, liiketiloihin, teollisuuteen, halleihin, varastoihin, parkkitiloihin. Hiomme lattian 4-5 kertaa eri karkeuksilla aina karkeuteen 400-800 asti. Käsittelemme myös lattian hionnan yhteydessä kovete- sekä suoja-ainekäsittelyllä, jotta lattiaan saadaan kestoa naarmuuntumista ja likaa vastaan. Lopputulos on myös jälkihoidon kannalta erittäin helppo pitää puhtaana. Saatavana myös anti-slip sertifioitu menetelmä.

Matt

Todella kustannustehokas lattia isojen pinta-alojen halleihin ja varastoihin, missä pölynsidonta, nopeus ja edullinen toteutus on tärkein. Lattia hiotaan kahteen kertaan ja käsitellään sekä kovete- että suoja-aineella. Saatavana myös anti-slip sertifioitu menetelmä.

Löydämme oikeat ratkaisumallit

Asiakkaalle optimoitu vaihtoehto – lähtökohtamme on oikean ratkaisumallin löytäminen.

Jokainen projekti lähtee liikkeelle aina tarpeen ja toiveiden määrittelystä. Sopivat menetelmät ja aineet valitsemme tapauskohtaisesti asiakkaan ja tilan tarpeiden perusteella. Täydellinen projektin runko avataan jo tarjousvaiheessa. Kaikki ratkaisumme ovat tarkkaan harkittuja ja etukäteen suunniteltuja.

Valitse betonilattiakäsittely, kun lattian täytyy kestää.