Sinkopuhallus

Betonilattian ja erilaisten pinnoitteiden sinkopuhallus sekä uudis- että saneerauskohteisiin Ceramidilta. Viimeisintä teknologiaa olevan kaluston ja ammattitaitoisen henkilökunnan ansiosta pystymme poistamaan erilaisia pinnoitteita ja betonia sinkopuhalluksella pienistä kohteista aina isompiin ja vaativampiin kohteisiin.

Mitä sinkopuhallus on?

Sinkopuhallus on koneellinen suihkupuhdistusmenetelmä, jossa lattiapinnalle singotaan metallikuulia. Sinkopuhalluskoneella tehtävällä menetelmällä on monia etuja. Sinkopuhallus on pölytöntä, sillä koneen imuri imee irtoavan pölyn ja kuulat talteen. Sinkopuhallus sopii erilaisille betoni-, kivi- ja metallipinnoille sekä myös hieman epätasaiselle pinnalle. Menetelmä puhdistaa pinnan kokonaisvaltaisesti myös kolojen ja halkeamien osalta. 

Verrattuna muihin pintojen puhdistustapoihin, sinkopuhallus on nopeaa, tehokasta ja hiljaista.

Sinkopuhallus sopii muun muassa seuraaviin töihin:

Sinkopuhallus toimii myös betonilattian pohjakäsittelynä

Sinkopuhalluksella pystytään puhdistuksen yhteydessä myös pohjakäsittelemään esimerkiksi betonilattian pintaa lisäämällä tartunta-pinta-alaa. Sinkopuhalluksessa koneen teho ja ominaisuudet ovat säädettävissä eri pinnoitteiden mukaan ja siksi sinkopuhallus soveltuu monenlaisten teollisuuden lattiapintojen puhdistamiseen ja profilointiin.

Ceramid löytää tarpeisiisi sopivat toimintamallit

Meillä on pitkä kokemus sinkopuhalluksen käyttämisestä teollisuuden pinnoitusratkaisujen tarpeisiin. Tarvitsit sinkopuhallusta sitten liimojen tai muiden pinnoitteiden tehokkaaseen poistoon, me löydämme sinulle optimoidun vaihtoehdon. Lähtökohtamme on aina asiakkaalle oikean ratkaisumallin löytäminen.

Jokainen projektimme lähtee liikkeelle tarpeen ja toiveiden kartoituksesta sekä määrittelystä. Ei siis huolta, mikäli et ole varma, onko sinkopuhallus oikea menetelmä tarpeisiisi. Valitsemme sopivat menetelmät ja aineet tapauskohtaisesti asiakkaan ja tilan ominaisuuksien perusteella. Kaikki ratkaisumme ovat tarkkaan harkittuja ja etukäteen suunniteltuja.

Kestävät ratkaisut ja asiakaslähtöinen palvelu

Vankan kokemuksemme ja ammattitaitomme ansiosta ymmärrämme teollisuuden vaativia olosuhteita ja osaamme valita asiakkaallemme parhaat pinnoitusratkaisut. Betonilattiat ja lattioiden pinnoitukset ovat ydinosaamistamme. Ceramid tarjoaa palveluitaan monille teollisuusalan toimijoille, kuten muun muassa teollisuuslaitoksiin, varastotiloihin, halleihin, myymälöihin sekä julkisiin tiloihin.

Kaikki pinnoitus- ja puhdistusmenetelmämme sekä muut ratkaisut ovat tarkkaan harkittuja ja etukäteen suunniteltuja – oikeat menetelmät ja aineet oikeisiin olosuhteisiin. Kokemus ja tyytyväiset asiakkaat puhuvat puolestamme. Kun etsit vahvalla osaamisella ja ammattitadolla toimivaa sinkopuhalluksen tekijää, ota yhteyttä Ceramidiin!

Selkeä hinnoittelu

Hinnoittelumme on selkeää ja johdonmukaista: Ceramidilta saatavaan tarjoukseen sisältyy aina projektin täydellinen runko, josta näkyy mihin työn hinta perustuu. Matkalla varrella saattaa tulla myös yllätyksiä vastaan esimerkiksi sään myötä, joten huomioimme aina työskentely- ja asennusolosuhteet, ja muokkaamme suunnitelmia myös tarpeen mukaan.

Tarvitsetko sinkopuhallusta tai muuta teollisuuden lattiapinnoitusratkaisua?

Laadukkaasti toteutettu sinkopuhallus takaa kestävän, taloudellisen ja pitkään palvelevan lopputuloksen. Kun tarvitset sinkopuhallusta tai muuta pinnoitusratkaisua teollisuuden tarpeisiin, ota yhteyttä Ceramidiin täyttämällä lomake, soittamalla tai sähköpostitse. Annamme mielellämme lisätietoja tarjoamistamme teollisuuden pinnoitusratkaisuista ja osaamme valita puolestasi parhaan mahdollisen menetelmän tarpeisiisi – oli se sitten sinkopuhallus tai jokin muu.