Metallialtaat ja säiliöt

Ceramid tarjoaa kestäviä ja tehokkaita pinnoitusratkaisuja keskiraskaan ja raskaan teollisuuden vaativiin tarpeisiin.

Toteutamme suojapinnoituksia kohteisiin, joiden tulee kestää raskasta kemiallista tai mekaanista rasitusta, korroosiota tai korkeita lämpötiloja. Hyödynnämme asennuksissa alan parhaiden materiaalivalmistajien tuotteita ja tarkkaan harkittuja asennusmenetelmiä. Asiakkaitamme teollisuussektorilla ovat mm. paperi-, vaneri- ja sellutehtaat, sahat, vedenkäsittelylaitokset, voima- ja energialaitokset, jäte- ja kierrätyslaitokset, kemianteollisuus laitokset, elintarviketeollisuus ja muut teollisuuden toimijat.
Ennen ja jälkeen kuva vedensuodattimesta.

Pohjatyöt ja rakennekorjaukset

Puhdistamme metallialtaita ja säiliöitä hiekkapuhaltamalla. Meillä on sekä kuiva- että märkäpuhalluslaitteistot ja pystymme näillä laitteilla hiekkapuhaltamaan myös ympäristössä, jossa pölyä ei saa syntyä. Hiekkapuhallus on erinomainen menetelmä puhdistamaan pinnan ennen sen käsittelyä. Hiekkapuhalluksella teemme pinnoitteen vaatiman tartuntaprofiilin.

Betoni- ja metallirakenteiden suojaaminen kemikaaleilta suojapinnoituksilla

Tarjoamme kestävät ja kustannustehokkaat pinnoitusratkaisut altaille, erilaisille öljysäiliöille ja pumpuille, jotka altistuvat voimakkaille kemikaaleille, esim. rikkihapolle. Myös vanhoja säiliöitä voidaan putsata ja pinnoittaa uudelleen tehden niistä entistä kestävämpiä. Esimerkiksi ruostuneet metallipinnat on mahdollista korjata hiekkapuhallus- ja maalausmenetelmällä.

Ennen ja jälkeen kuvia jätevesisäiliöstä.

Suojapinnoitukset

Pinnoitukset suoritamme markkinoiden johtavien materiaalivalmistajien tuotteilla. Käytössämme on työkalut monien eri tuotteiden levitykseen aina 2k-ruiskusta erilaisiin korkeapaineruiskuihin. Asianmukaisen suojapinnoituksen jälkeen pinta on helppo puhdistaa ja betoniallas tai säiliö saa lisää käyttöikää.

Pinnoitamme mm.

  • Prosessisäiliöt
  • Vesi- ja jätevesisäiliöt
  • Mäntyöljy-, biomassa- ja polttoöljysäiliöt
  • Sellumassasäiliöt
  • Happo- ja lipeäsäiliöt
  • Suodattimet
  • Elintarvikkeiden raaka-ainesäiliöt

Laadukkaat asennukset ja harkitut materiaalit

Meille tärkein tehtävä on löytää jokaiselle asiakkaalle parhaat ratkaisumallit: oikeat materiaalit kuhunkin käyttökohteeseen ja oikeat olosuhteet, joissa työskennellä. Vankan kokemuksemme ja ammattitaitomme ansiosta ymmärrämme teollisuuden vaativia olosuhteita ja osaamme valita asiakkaallemme parhaat pinnoitusratkaisut.

Tarkkaan harkitut ja laadukkaasti toteutetut asennukset takaavat kestävän, taloudellisen ja pitkään palvelevan lopputuloksen. Hinnoittelumme on selkeää ja johdonmukaista: Ceramidilta saatavaan tarjoukseen sisältyy aina projektin täydellinen runko, josta näkyy mihin työn hinta perustuu.

Kysy tarjousta

Annamme mielellämme lisätietoja tarjoamistamme teollisuuden pinnoitusratkaisuista. Ota yhteyttä täyttämällä lomake, soita meille tai lähetä sähköpostia.