Mosaiikkibetonilattian hionta ja kiillotus

Mosaiikkibetonilattian kunnostushionta Ceramidilta

Mosaiikkibetoni menettää kiiltonsa ja on haastavampi puhdistaa, kun se on ollut tarpeeksi kovassa kulutuksessa. Mosaiikkibetonista tehtyjen lattioiden ylläpito alkaa lopulta vaatia huomattavasti tavallista pesemistä ja puhdistamista perusteellisempaa työtä, jotta lattiasta saadaan jälleen kiiltävä, puhtaan ja edustavan näköinen. Ceramid toteuttaa mosaiikkibetonilattioiden kunnostushionnat sekä suoja-ainekäsittelyt ja vahaukset, joilla mosaiikkibetoni tulee kuin uudeksi. Laadukkaan ja kunnollisen käsittelyn jälkeen materiaali pysyy kestävämpänä ja sitä on jälleen helpompi hoitaa.

Me Ceramidilla olemme erikoistuneet nimenomaan erilaisten kivi- ja betonilattioiden, kuten mosaiikkibetonin, kunnostushiontaan ja kiillotukseen. Valitsemme aina sopivan menetelmän kohteen ja asiakkaan tarpeiden mukaan. Teemme mosaiikkibetonilattian hiomista ja kiillotusta mm. kauppakeskuksissa, ruokakaupoissa, tavarataloissa ja päivittäistavarakaupoissa sekä muissa suuremmissa toimitiloissa ja liiketiloissa.

Palvelumme:

  • Kivi- ja mosaiikkibetonilattioiden hionnat ja kiillotukset
  • Pesu, ylläpitohionnat ja käsittelyt
  • Lattioiden paikkaukset ja korjaustyöt
  • Korjaus laatoitukset
  • Kristalloinnit
  • Porrasaskelmien hionnat ja käsittelyt

Laadukas toteutus mosaiikkibetonilattialle

Toteutamme mosaiikkibetonin hionnan vesihiontana, jolloin työstä ei tule pölyhaittaa. Mosaiikkibetonilattian kunnostushionta on mahdollista toteuttaa  myös tiloissa pyörivää tuotantoa tai toimintaa pysäyttämättä. Hionnasta ei tule hajuhaittoja ja menetelmä on ekologinen ratkaisu mosaiikkibetonilattian kunnostamiseen. Hiottu ja kiillotettu lattia heijastaa valoa ja tuo sitä kautta tilaan puhdasta tunnelmaa. Esimerkiksi juuri marketeissa ja päivittäistavarakaupoissa mosaiikkibetonilattian puhtaus ja kiilto luo huomattavasti tyylikkäämmän ja siistimmän ilmeen.

Mosaiikkibetonilattian pesuhionnat ja ylläpitokäsittelyt

Säännölliset pesuhionnat ja ylläpitokäsittelyt pitävät kovan kulutuksen alueet siistinä ja hyväkuntoisena. Pesuhionta ja ylläpitokäsittely on nopea toteuttaa.

Kauttamme myös mosaiikkibetonilattian laattojen vaihdot ja korjaukset sekä reikien paikkaukset

Teemme mosaiikkibetonista tehdyille lattioille myös laattojen vaihtoa, korjausta ja paikkausta. Suunnittelemme ja käsittelemme mosaiikkibetonilattian kunnostukset asiakasystävällisesti.

Mosaiikkibetonin hionta, kiillotus sekä tarvittava suojaus ja vahaus

Onko yritykselläsi tarvetta mosaiikkibetonin hionnalle, kiillotukselle ja suojaukselle? Lähtökohtamme on aina löytää asiakkaan tarpeita vastaava ratkaisu! Teemme mosaiikkibetonin hiontaa kohteen koosta riippumatta ja sovimme yksityiskohtaisista menetelmistä ja aikatauluista asiakkaan kanssa. Mosaiikkibetonin hionta onnistuu joustavasti nopeallakin aikataululla. Älä siis epäröi olla yhteydessä, teemme työn kokonaisvaltaisena palveluna alkuarvioinnista loppusilaukseen ilman haittoja tilan toiminnalle tai käyttötarpeille.