Etsimme tiimiimme Teollisuusasentajaa!
Ja jo vankan kokemuksen omaavaa lattiahiojaa!

Haluatko haastaa itseäsi? Haluatko työskennellä porukassa jonka ryhmädynamiikka toimii? 

Jos vastasit kyllä, tutustu lisää meihin ja täytä hakemus tänään!

Mitä vaadimme sinulta?

Oikeanlainen asenne työhön

Pääset pitkälle jo näyttämällä oikeanlaista asennetta työtä kohtaan, me pidämme huolen että ammattitaitosi kehittyy vaatimuksien tasolle!

Omaa kädentaidot

Sinun tulee omata hyvät kädentaidot, jotta töiden hoitaminen olisi kivutonta sekä laadultaan meidän kriteereiden mukainen. 

Joustavuus

Arvostamme työntekijöissä joustavuutta, päivät voivat joskus venyä ja silloin tarvitsemme tekijöitä jotka eivät ole heti ryntäämässä kotia kellokortin mukaan.

Mikä on Ceramid Oy?

Ceramid on innovatiivinen toimija, jolla on pitkä kokemushistoria teollisuuden pinnoituksista. Yhteistyö materiaalivalmistajien kanssa sekä laadukkaat asennukset tekevät meistä lujan ammattilaisen.

Arvoihimme kuuluu tuottaa asiakkaillemme laadukasta ja luotettavaa palvelua, ennen kaikkea kustannustehokkaasti.

Näiden arvojen lunastamiseksi, pidämme työnantajana huolen siitä, että jokainen työntekijöistämme saa ammattimaisen pohjustuksen ja koulutuksen työhön. 

Koulutamme ja kehitämme aktiivisesti omaa sekä työntekijöidemme tekemistä, jotta päästään koko porukalla haluttuun loppu tulokseen. 

Miksi töihin Ceramidille?

Nuorekkuus

Asentajatiimimme on täynnä nuorekasta ja innovatiivista tekijää, joilla on asenne kohdillaan! Meidän porukkaan on helppo päästä uutena kaverina, vastaannotamme uudet tekijät innolla ja lämmöllä!

Mitä vielä ododat, tehdään tästä yhdessä huippu juttu?

Etenemismahdollisuudet

Olemme kasvava yritys, jolla on todella tärkeää löytää tiimiin tekijöitä jotka tulevat pysymään mukana yrityksen kasvussa. Tarkoituksenamme on kasvaa vuosien aikana alalla merkittäväksi toimijaksi, ja siihen tarvitsemme jokaisen avaintekijän apua.

Laajat vapaa-ajan vakuutukset

Meille työntekijät ovat kaikki kaikessa ja siksi myös haluamme pitää jokaisesta hyvää huolta. Emme ainoastaan tarjoa vakuutusta ja turvaa työajalle, vaan myös työajan ulkopuolelle – me välitämme.

Hae meille töihin

Jätä meille hakemus tänään, palamme sinulle asiaan parin päivään sisään ja sovitaan ajankohta mahdolliselle jatkopalaverille.

Haku on voimassa toistaiseksi, kunnes olemme löytäneet sopivat tekijät remmiin.

Etsimme tiimiimme Teollisuusasentajaa!