Lattioiden pinnoitukset Tampere ja muu Suomi

Lattioiden pinnoitukset Ceramid Oy:ltä aina autotalleista teollisuuden tarpeisiin. Teemme lattiapinnoitukset sekä uudisrakennuksissa että saneerauskohteissa. Meillä on kokemusta useista eri kohteista ja työympäristöistä. Toimimme eniten Tampereella, mutta myös muualla Suomessa!

Epoksi-, polyuretaani- ja akryylipinnoitteet ovat kaikki erittäin kestäviä lattiapinnoitteita, joten ne soveltuvat erinomaisesti keittiöiden, konepajojen sekä muihin kovan rasituksen kohteisiin joiden käyttöaste on suuri ja jotka vaativat hyviä kulutuksenkesto-ominaisuuksia.

  • Hybridi-pinnoitteet kovaan kemialliseen- ja mekaaniseen rasitukseen
  • Epoksi on helppohoitoinen ja yleinen ratkaisu.
  • Polyuretaani on joustava ja sen vedeneristysominaisuudet ovat hyvät.
  • Akryylipinnoite on nopea tehdä ja kestävä.

Lähtökohtamme on löytää toimivin ratkaisu kuhunkin käyttötarpeeseen. Lattioiden pinnoitukset onnistuvat kauttamme takuuvarmasti! Ota yhteyttä, niin keskustellaan lattiapinnoitukseen liittyvistä toiveistasi.

Liiketilan epoksipinnoitettu lattia.
Automaalaamon epoksi- ja kiiltokäsitelty lattia.
Previous
Next

Lattioiden pinnoitukset:

Hybridi-pinnoitteet

Hybridi-pinnoitteet mahdollistavat eri pinnoitteiden ominaisuudet samaan tuotteeseen. Pystytään saamaan esim. kova mutta sitkeä pinnoite.

Epoksi

Epoksipinnoitteet ovat yksi yleisimmistä lattiapinnoitteista. Epoksit sopivat lattiapinnoitteeksi autotalleista teollisuuden eri käyttötarkoituksiin ja ne ovat kestäviä ja helppohoitoisia.

Menetelmiä löytyy ohutkalvomaalauksesta aina vahvempiin massalattioihin ja epoksihierto vaihtoehtoihin. Epoksia on saatavana myös vesihöyryä läpäisevänä.

Polyuretaani

Polyuretaanipinnoitteet sopivat moniin lattioihin ja eri käyttötarkoituksiin. Polyuretaanin etuja ovat sen joutavuus, kestävyys ja hyvä vedeneristyskyky. Polyuretaanin mekaaninen kulutuksenkesto on erinomainen ja valmis lattiapinta on vesitiivis.

Polyuretaania käytetään esimerkiksi julkistentilojen- ja asuintalojen lattiapinnoitteena, sekä iv-konehuoneiden ja teknistentilojen lattiapinnoitteena.

Akryyli

Akryylipinnoite soveltuu tiloihin, joissa lattialta vaaditaan suurta kulutus- ja iskunkestävyyttä, kemiankestoa ja höyrytiiviyttä.

Yksi akryylin eduista on myös asennuksen nopeus – akryyli on nopea asentaa.

Ceramid – kestävät lattiapinnoitukset

Betonilattiat ja lattioiden pinnoitukset ovat ydinosaamistamme. Ceramid toteuttaa lattioiden pinnoitukset muun muassa teollisuuslaitoksiin, varastotiloihin, halleihin, myymälöihin sekä julkisiin tiloihin aina kartoituksesta loppusilaukseen.

Kaikki lattiapinnoitukset ja muut ratkaisumme ovat tarkkaan harkittuja ja etukäteen suunniteltuja – oikeat menetelmät ja aineet oikeisiin olosuhteisiin. Projektin täydellinen runko on avattuna jo tarjouksessa. Matkalla varrella saattaa tulla myös yllätyksiä vastaan esimerkiksi sään myötä – huomioimme aina työskentely- ja asennusolosuhteet, ja muokkaamme suunnitelmia myös tarpeen mukaan.

Kokemus ja tyytyväiset asiakkaat puhuvat puolestamme. Kun lattian pinnoitus vaatii vahvaa osaamista ja ammattitaitoa.

Kun haussa on lattiapinnoitus Tampere  – Ota meihin yhteyttä!

Laadukkaat asennukset ja harkitut materiaalit

Meille tärkein tehtävä on löytää jokaiselle asiakkaalle parhaat ratkaisumallit: oikeat materiaalit kuhunkin käyttökohteeseen ja oikeat olosuhteet, joissa työskennellä. Vankan kokemuksemme ja ammattitaitomme ansiosta ymmärrämme teollisuuden vaativia olosuhteita ja osaamme valita asiakkaallemme parhaat pinnoitusratkaisut.

Tarkkaan harkitut ja laadukkaasti toteutetut asennukset takaavat kestävän, taloudellisen ja pitkään palvelevan lopputuloksen. Hinnoittelumme on selkeää ja johdonmukaista: Ceramidilta saatavaan tarjoukseen sisältyy aina projektin täydellinen runko, josta näkyy mihin työn hinta perustuu.

Kysy tarjousta

Annamme mielellämme lisätietoja tarjoamistamme teollisuuden pinnoitusratkaisuista. Ota yhteyttä täyttämällä lomake, soita meille tai lähetä sähköpostia.