Betonilattian hionta & jyrsintä

Betonilattian hionta ja jyrsintä. Viimeisintä teknologiaa olevan kaluston ja ammattitaitoisen henkilökunnan ansiosta pystymme poistamaan erilaisia pinnoitteita ja betonia timanttihionnalla, jyrsimällä, sinkopuhalluksella ja hiekka/lasi puhalluksella niin pienistä kohteista aina isompiin ja vaativampiin kohteisiin.

  • Betoniliiman poistot
  • Pinnoitteiden poistot
  • Tasoite ja mattoliimojen poistot
  • Tartunta karhennukset
  • Betonilatttian tasaukset

Löydämme oikeat ratkaisumallit

Asiakkaalle optimoitu vaihtoehto – lähtökohtamme on oikean ratkaisumallin löytäminen.

Jokainen projekti lähtee liikkeelle aina tarpeen ja toiveiden määrittelystä. Sopivat menetelmät ja aineet valitsemme tapauskohtaisesti asiakkaan ja tilan tarpeiden perusteella. Kaikki ratkaisumme ovat tarkkaan harkittuja ja etukäteen suunniteltuja.

 

Ceramid – tehdään lattiat tarpeidesi mukaan!

Ceramid – kestävät lattiapinnoitukset

Betonilattiat ja lattioiden pinnoitukset ovat ydinosaamistamme. Ceramid toteuttaa lattioiden pinnoitukset muun muassa teollisuuslaitoksiin, varastotiloihin, halleihin, myymälöihin sekä julkisiin tiloihin aina kartoituksesta loppusilaukseen.

Kaikki lattiapinnoitukset ja muut ratkaisumme ovat tarkkaan harkittuja ja etukäteen suunniteltuja – oikeat menetelmät ja aineet oikeisiin olosuhteisiin. Projektin täydellinen runko on avattuna jo tarjouksessa. Matkalla varrella saattaa tulla myös yllätyksiä vastaan esimerkiksi sään myötä – huomioimme aina työskentely- ja asennusolosuhteet, ja muokkaamme suunnitelmia myös tarpeen mukaan.

Kokemus ja tyytyväiset asiakkaat puhuvat puolestamme. Kun lattian pinnoitus vaatii vahvaa osaamista ja ammattitaitoa.

Kun haussa on lattiapinnoitus Tampere  – Ota meihin yhteyttä!

Laadukkaat asennukset ja harkitut materiaalit

Meille tärkein tehtävä on löytää jokaiselle asiakkaalle parhaat ratkaisumallit: oikeat materiaalit kuhunkin käyttökohteeseen ja oikeat olosuhteet, joissa työskennellä. Vankan kokemuksemme ja ammattitaitomme ansiosta ymmärrämme teollisuuden vaativia olosuhteita ja osaamme valita asiakkaallemme parhaat pinnoitusratkaisut.

Tarkkaan harkitut ja laadukkaasti toteutetut asennukset takaavat kestävän, taloudellisen ja pitkään palvelevan lopputuloksen. Hinnoittelumme on selkeää ja johdonmukaista: Ceramidilta saatavaan tarjoukseen sisältyy aina projektin täydellinen runko, josta näkyy mihin työn hinta perustuu.

Kysy tarjousta

Annamme mielellämme lisätietoja tarjoamistamme teollisuuden pinnoitusratkaisuista. Ota yhteyttä täyttämällä lomake, soita meille tai lähetä sähköpostia.